Easy Fresh Sensitive Mosógél – 1 liter

990 Ft

Az Easy Fresh Sensitive Mosógél öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosít.

Top tipp tudatosodó vásárlóknak: nézd meg a jelenleg használt mosógéled cimkéjét. Ha van rajta felkiáltójel, az bizony nem véletlenül van. Irritációt okozhat, nagy valószínűséggel szennyezi az élővizeket ha belekerül, ezért is jelölik a cimkén felkiáltójellel, hisz ez egy nemzetközi jelölés arra, hogy vigyázz. A nálunk kapható termékeknél hangsúlyt fektetünk arra, hogy magyar termék legyen – a karbonlábnyom minimalizálása és a körkörös gazdaság támogatása érdekében -, így minden termékről óóóóórákat tudunk beszélni, hogy hol gyártáják, kik gyártják, mi van benne vagy mi NINCS benne és az miért jó. Szuper, igaz?

Hozd a flakonodat, de ha nincs, adunk mi. Az Easy Fresh termékek olyan kannákból kerünekl a flakonokba, amelyek újrahasznosított műanyagból készülnek és a gyártó visszaveszi őket és újratölti. Ha van otthon több, 1.5 literes vagy 5 literes Easy flakonod, hozd el hozzánk és mi visszajuttatjuk a gyártónak. Egyszerű, kényelmes és hulladékszegény megoldás. Imádjuk!

 

A termék mosható pelenkákhoz és mosható betétekhez is használható.

Folyékony textilöblítő. Minden típusú mosógéphez és kézi mosáshoz. Gyermekektől elzárva tartandó

 

 

60 ml/mosás (4-5 kg ruhához, lágy mosóvíz és alacsony szennyezettség mellett), 35 ml/10 l víz – kézi mosás esetén

Összetevők: <5% kationos felületaktív anyagok; illatszerek; tartósítószerek

Nem minősül veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében (további információ a gyártó Adatlapok oldalán)

  • Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek

Gyártó: Easy Fresh Kft., Magyarország 6771 Szeged, Pálya tér 57.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Easy Fresh Sensitive Mosógél – 1 liter” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük