Cycle általános tisztító

(1 vásárlói értékelés)

1050 Ft

Letörölnéd a konyhaasztalt, de mosogatószerrel nem akarod?
Felmosnád a követ, de félsz, hogy a cicatappancs nem bírja a vegyszert? (Mondjuk joggal félsz, tényleg nem tesz jót neki).

Nyugi, erre is van zero waste ötletünk.

Méghozzá a levendula illatú CYCLE általános tisztító.

Főbb skilljei: -antibakteriális -tisztított biomasszából nyerik a vizet, így ivóvizet nem használnak a gyártás során -palackja újrahasznosított PET palack – vegán, állatkísérletmentes, kőolaj-származékmentes és hazai termék -fenntartható forrásból származó termék.

Nem szeretjük a zöldálca termékeket, meg a sok dumát arról, hogy ez meg az milyen jó, vedd meg. Nem kell ugyanis mindent megvenni. Csak azt, ami tényleg az, aminek látszik: fenntartható, újrahasznos, hasznos. A CYCLE az.

8 készleten (utánrendelhető)

Plusz egy tipp: a fürdőszobában is bátran használhatod, eszi a szappanmaradékot és a vízkőt is. Összetevők: <5% újrahasznosított ecetsav, <5% citromsav, <5% felületaktív anyag, <5% alkohol, Természetes levendula és menta illóolaj, Újrahasznosított víz.

További információk

Tömeg 0.5 kg

Cycle általános tisztító termékről 1 értékelés

  1. 717a3a9276a3f592d6f1dc912c01e03a?s=80&d=mm&r=g

    Dora

    Elképesztő tisztitószer! A már több éves piszkot vagy a rárakodótt vízkövet is pik-pak leszedi! Minden ismerősömnek nagy örömmel ajánlom, akik első használat után boldogan újságolják, hogy csillog a fürdő.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük